Zaznacz stronę

SA NAMA E-MAIL MARKETING DOBIJA NOVO ZNAČENJE

Zapiši se

Par reči o nama


Team sa  iskustvom, koji od samog početka nastanka firme Newsend je usmeren na stvaranje i vodjenje najboljih e-mail baza. Zahvaljujući našoj dovitljivosti i kreativnosti, svakog dana u naše baze registruje se par hiljada novih korisnika. Naš naporan rad i usmerenost na uspeh naših klijenata prenosi se na njihovo ogromno poverenje prema nama. Zahvaljujući njima imamo mogućnost da šaljemo približno 160 000 mailova mesečno. Radimo po modelima kampanja kao što su: CPC, CPM, CPL, CPS.

Statistika govori sama za sebe


Korisnika

B2C

B2B

Muškarci

Žene

Uzrast 25+

Uzrast 18 - 25

Zašto vredi pridružiti nam se

E-mail marketing

To je jedan od najefikasnijh alata za reklamiranje. Pretpostavlja se da je u 2014 g broj korisnika elektronske pošte iznosio oko 2,5 mld.

Istraživanja pokazuju da čak 93% internet korisnika SVAKODNEVNO čita mailove uz doručak, 54% POLJAKA OBAVLJA KUPOVINU PREKO E-MAILA, 48%  KORISNIKA FAVORIZUJE DA PRIMA PONUDE PREKO E-MAILA
da li vam izjava: ,,… dobro, molim vas, pošaljite mi ove informacije e-mailom…” zvuči poznato?

U FIRMI NEWSEND UMEMO USPEŠMO DA ISKORISTIMO ovu formu reklame. Precizno usmeravamo ponudu svojih klijenata prema odgovarajućim primaocima.

Šta nudimo?


data

Baze podataka

Stvaramo, upravljamo, širimo. Svakodnevno, naša baza se povećava za par hiljada novih korisnika koji  cene brz i lak pristup najboljim ponudama na tržištu.

paint

Jedinstvene kreacije

Hoćemo da ispunimo očekivanja najzahtevnijih partnera, zato naš kreativni tim specijalista svakodnevno se maksimalno trudi kako bi stvorene kreacije bile neponovljive i skrojene prema individualnim potrebama svakog klijenta.

prize

Mailing kampanje

Sve kampanje su zakopčane do poslednjeg dugmeta. Naš cilj je obraćanje pažnje na potrebe klijenata, za koje ni on sam jos uvek ne zna. Pokazujemo interesantna i jedinstvena rešenja za svaku branžu kako bi svakoga dana povecali grupu svojih korisnika.

Unovčavanje baze podataka


money

Ako poseduješ E-mail bazu korisnika i ne znaš kako da zaradiš na njoj, ili nemaš dovoljno vremena da rukovodiš njom, na pravom si mestu!  Mi možemo da uradimo to za tebe. Dostavićemo mailing kampanje i uraditi pošiljku! Ti ne moraš da radiš ništa, dovoljno je da nam se samo javiš.

Realizujemo kampanje po modelima:

cpc

CPC

Plaćanje po kliku

cpl

CPL

Plaćanje po formularu

cpm

CPM

Plaćanje po poslatim mejlovima

cps

CPS

Plaćanje po prodaji

Ti odlučuješ ko će da dobije Tvoju ponudu, kako će da izgleda i po kom modelu će biti naplaćena.

Počinjemo


Jesi li spreman/a da tvoja ponuda ode u SVET?

Možda poseduješ baze i hoćeš da zaradiš na njima?

NewSend
Jurija Gagarina 231/326
11070 Beograd, Srbija

kontakt@newsend.eu
tel: +381645338075

Serbii

Oni su nam dali svoje poverenje:


Akcije i popusti!


Hoćeš  da znaš sta se aktualno dešava kod nas? Hteo bi svakoga dana u svom e-sandučetu najbolje akcije i popuste?  PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER